Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SECRETUL unui medic de 94 de ani - Acest ALIMENT ține departe răcelile

one.ro
tuse raceala gripa

Are 94 de ani şi contină să profeseze. Murray Grossan, medic ORL, spune că, deşi zilnic intră în contact cu zeci de oameni, a învăţat să se protejeze împotriva germenilor, virozelor şi gripei.

Deşi a trecut de mult de vârsta pensionării, Murray Grossan (94 de ani) contină să profeseze ca otorinolaringolog (ORL) la Institutul Grossan din Los Angeles, California.

„Cred că unul dintre motive ar putea fi faptul că am fost expus constant la răceli, gripă şi alţi viruşi, ca parte a jobului meu. Mulţi medici îşi formează o anumită rezistenţă datorită acestei expuneri“, a spus Grossan. Vorbind despre sistemul de autoapărare al organismului, Grossan a recunoscut că mai face un lucru care contribuie la întărirea sistemului imunitar: mănâncă zilnic iaurt.

„Bacteriile benefice par să interacţioneze cu microbii din intestinele noastre“, explică Steve Bowers, cel care l-a intervievat pe Grossan şi alţi zeci de oameni pentru cartea sa „Secretele celor mai sănătoşi oameni din lume“. „Sunt miliarde de bacterii care produc vitamine, cum ar fi B6, B12 şi K2. De asemenea, ajută la combaterea bacteriilor rele, cum ar fi E. coli şi salmonella şi ajută tranzitul intestinal“, scrie Exquis.ro.

Citește și: Traian Băsescu, IEȘIRE PROMPTĂ după achitarea lui Mitică Dragomir: 'Mulţi mă veţi critica, dar nu pot să n-o spun public' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.