Scandal URIAȘ la ședința liderilor PSD - Marian Oprișan, reproșuri la adresa lui Paul Stănescu

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 19-11-2018 12:45

Discuții aprinse în ședința CEx al PSD! Vicepreședintele PSD Marian Oprișan i-ar fi adus o serie de reproșuri lui Paul Stănescu, care conduce Ministerul Dezvoltării, anunță Antena3.

Marian Oprișan declara în octombrie că miniştrii care nu comunică nu au ce căuta în funcţii guvernamentale, iar Paul Stănescu „nu a comunicat deloc".

Declarație INCENDIARĂ a lui Augustin Lazăr: S-au încins lucrurile odată cu instrumentarea dosarului '10 august'. Ingerință în instrumentare cauzei - VIDEO

„Toţi miniştrii Cabinetului trebuie să iasă public şi să explice măsurile bune pe care le-au luat, măsuri care sunt de natură ca cetăţenii României să aibă o viaţă mai bună. Cei care nu comunică nu au ce să caute în funcţii guvernamentale, pentru că în primul rând calitatea de ministru este o calitate politică care e de natură să aducă de fiecare dată în faţa cetăţenilor măsurile pe fiecare domeniu pe care îl conduce un ministru", afirma atunci Oprişan, la Parlament.

Potrivit unor surse politice, Ilan Laufer este propus să preia portofoliul la Ministerul Dezvoltării, în locul lui Paul Stănescu.