Real Madrid a obținut a doua victorie consecutivă, după ce a învins Valencia, scor 2-0

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 02-12-2018 09:28

Real Madrid a obținut a doua victorie consecutivă. După ce a câștigat pe Olimpico, în Liga Campionilor, în fața Romei lui Di Francesco, cu 2-0, galactii au luat și cele trei puncte în La Liga. Pe Santiago Bernabeu, echipa pregătită de Solari s-a impus cu 2-0 în fața Valenciei, scrie Mediafax.

Scorul a fost deschis în minutul 8, dar nu de un jucător al Realului. Carvajal a centrat, iar Wass, jucătorul Valenciei, şi-a trimis mingea în propria poartă. Al doilea gol a venit în a doua repriză, când Lucas Vazquez a dublat avantajul gazdelor.

"Pentru a câștiga un meci în fața unui rival atât de dur, așa cum este Valencia, și atât de periculos, trebuia să facem o partidă mare.

Am fost foarte concentrați, foarte intenși. Am căutat mereu să marcăm. Prestația fiecărui jucător a fost excelentă.

Adversara ne-a complicat existența, dar am știu să gestionăm situația", a spus tehnicianul lui Real Madrid, Santiago Solari, la finalul partidei.

Citește și: Gică Hagi, după victoria împotriva lui Dinamo: 'M-au surprins şi pe mine cât de bine au jucat'

În urma acestei victorii, Real Madrid a urcat pe locul 5 în La Liga, cu 23 de puncte.

Duminică, 2 decembrie, de la ora 17:15, Atletico Madrid joacă în deplasare la Girona, Barcelona joacă acasă cu Villarreal de la ora 19:30, iar prima clasată, Sevilla, se întâlnește cu Deportivo Alaves, de la ora 21:45.

"Lo hemos hecho muy bien, hemos estado muy concentrados , muy intensos. Hemos buscado siempre el gol. Las prestaciones de cada jugador han sido excelentes. El rival nos puso las cosas muy complicadas, pero lo supimos manejar".