Orban, despre moțiune: Rareori au șanse de a fi adoptate/ Cine nu votează e mai prost decât Dăncilă, mai ticălos decât Dragnea și mai nesimțit decât Tăriceanu

Autor: Andreea Traicu
Publicat: 20-12-2018 10:21
Actualizat: 20-12-2018 11:17

Ludovic Orban susține, referitor la șansele ca moțiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila sa treaca de Parlament, ca aceste initiative au rareori sanse de a fi adoptate.

"Oamenii trebuie sa stie ca motiunile initiate de opozitie au rareori sanse de a fi adoptate. Pe de alta parte, e obligatia PNL si a reprezentantilor celorlalte partide din Opozitie sa apeleze la unicul demers constitutional democrati pe care il are pentru a pune punct acestei guvernari. Facem ce trebuie, avem motive sufciente, populatia sprijina demersul nostru, aproape 85 la suta din cetateni cred ca Romania se duce intr-o directie gresita. Am negociat de 2 luni cu zeci si sute de parlamentari din majoritatea guvernamentala. La ora actuala conducerea PSD si ALDE nu mai are incredere in parlamentarii pe care ii conduce si nu-i lasa sa voteze. Parerea mea e ca cine nu voteaza e fie mai prost decat Dancila, mai ticalos decat Dragnea si mai nesimtit decat Tariceanu", a declarat Ludovic Orban la Digi24.

Citeste si Condamnările de la ÎCCJ, aruncate în aer de decizia CCR: Cinci condamnați celebri, ELIBERAȚI în ultimele 24 de ore

Referitor la decizia UDMR de a nu vota si criticile aduse Opozitiei, Orban a spus: "Motiunea de cenzura e despre acest guvern, prin vot un partid, un parlamentar, spune daca e de acord sa nu mai existe acest guvern sau sa continue. Cine nu voteaza considera ca acest guvern e bun si trebuie sa isi continue activitatea, cine nu voteaza insemana ca nu vrea ca acest guvern sa cada".