Andriy Lunin nu-şi doreşte să revină la Real Madrid

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 01-01-2019 15:01

Real Madrid caută să forţeze în 2019 primul loc în La Liga, dar şi un nou trofeu Champions League, iar pentru a-şi atinge obiectivele antrenorul Santiago Solari are nevoie de un lot complet, scrie Mediafax.

Iar poarta ar putea reprezenta o problemă pentru gruparea blanco, în condiţiile în care există suspiciuni că portarul Keylor Navas şi-ar dori să plece, fiindcă a devenit rezerva lui Thibaut Courtois. Astfel, madrilenii au luat în considerare să-l readucă la echipă pe Andriy Lunin, portar de 19 ani împrumutat la Leganes. Doar că ucraineanul nu-şi doreşte să revină la Madrid, întrucât simte că ar rămâne din nou pe banca de rezerve.

Citește și: FCSB a ajuns la un acord cu Gaz Metan pentru transferul lui Iulian Cristea

Conform jurnaliştilor spanioli, Keylor Navas a devenit din nou nemulţumit de statutul său, considerând că e o nedreptate că a fost trecut pe bancă, deşi a avut evoluţii bune de-a lungul ultimelor sezoane.

Deşi Lunin e rezervă şi la Leganes, fotbalistul e conştient că are mai multe şanse la formaţia antrenată de Mauricio Pellegrino. Ucraineanul a jucat doar 274 de minute pentru Leganes, în acest sezon (două meciuri în cupă şi unul în campionat).