Relația lui Brad Pitt cu Charlize Theron ar fi exclusiv profesională

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 23-01-2019 10:49

Informația despre relația actorului american Brad Pitt cu starul sud-african Charlize Theron ar fi falsă și ar fi pornit de la o fotografie făcută în timpul unei colaborări profesionale, potrivit unei surse citate de revista People, scrie Mediafax.

Potrivit acestei surse, Pitt și Theron s-ar fi întâlnit în urmă cu șase luni pentru a lucra, alături de actorul Adam Driver, la o reclamă pentru ceasurile Breitling.

"Au petrecut timp împreună", dar "nu au ieșit recent și nici nu vor ieși", a declarat sursa pentru People.

La sfârșitul săptămânii trecute, publicația britanică The Sun a scris, citând o sursă, că Brad Pitt, care este în curs de divorț de starul hollywoodian Angelina Jolie, ar avea o relație cu Charlize Theron din luna decembrie a anului trecut.

Potrivit unei surse citate de publicația britanică, fostul logodnic al lui Theron, Sean Penn, este cel care le-ar fi făcut cunoștință celor doi.

"Se văd cam de o lună deja. Au fost prieteni mult timp - în mod ironic, prin intermediul lui Sean (Penn, n.r.) -, dar lucrurile au evoluat", a declarat sursa pentru The Sun.

Potrivit unor martori, actorul în vârstă de 55 de ani și Charlize, în vârstă de 43 de ani, au flirtat în public la o proiecție a filmului "Roma", de Alfonso Cuaron, organizată recent în Chateau Marmont din Hollywood, Los Angeles.

Charlize Theron, care s-a despărțit de Sean Penn în 2015, după o relație de 18 luni, ar fi fost prima vedetă cu care Brad Pitt - premiat cu un Oscar în calitate de producător al filmului "12 ani de sclavie" (2013) - ar fi avut o relație după despărțirea de Angelina Jolie, în 2016.

Citește și: Ariana Grande va lansa noul său album 'Thank U, Next'

Theron - câştigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004) - are doi copii adoptați, un băiețel și o fetiță.

La începutul lunii decembrie 2018, actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt, aflaţi în proces de divorţ, au ajuns la o înţelegere privind custodia celor şase copii ai lor, după mai bine de doi ani de negocieri. Jolie și Pitt sunt implicați într-un conflict judiciar privind copiii și divorțul de mult timp. La începutul lunii august 2018, Jolie a cerut în instanță ca decizia de divorț să fie pronunțată până la sfârșitul anului trecut. În documentele depuse în instanță se indică faptul că Pitt "nu a plătit o pensie alimentară semnificativă de la separarea lor" și că, deși au fost făcute niște aranjamente financiare neoficiale, plățile nu au fost efectuate "regulat". La rândul său, avocatul lui Brad Pitt a depus o serie de documente în instanță, spunând că, prin afirmațiile sale, Angelina Jolie "încearcă să manipuleze presa".

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relație de aproape zece ani. Cei doi au împreună șase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.