Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ariana Grande va lansa noul său album 'Thank U, Next'

Ariana Grande

Ariana Grande a dezvăluit data lansării noului său album "Thank U, Next", informează Press Association, potrivit Agerpres.

Vedeta pop americană a împărtăşit fanilor lista de melodii a noului album pe Instagram, anunţând totodată data de lansare a acestuia: 8 februarie. 

Albumul conţine 12 melodii, printre care piese lansate anterior precum, "Thank U, Next" "Imagine" şi "7 Rings", dar şi melodii noi precum "Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored", "Needy", "NASA" şi "Bloodline". 

"Thank U, Next" este al cincilea album de studio pentru Grande, după "Yours Truly, "My Everything", "Dangerous Woman" şi "Sweetener", ultimul dintre acestea ("Sweetener") fiind lansat în luna august a anului trecut.

Citește și: Chris Brown, acuzat de viol, a fost eliberat din arest

Artista, în vârstă de 25 de ani, a trecut printr-o perioadă mai dificilă în ultimele 12 luni, despărţindu-se în luna octombrie de logodnicul său Pete Davidson. 

Cu o lună înainte, fostul ei iubit, rapperul Mac Miller, a murit la vârsta de 26 de ani în luna septembrie, după o supradoză. 

De asemenea, în mai 2017, Grande tocmai terminase concertul susţinut pe Manchester Arena când un atentator sinucigaş a detonat un dispozitiv exploziv la ieşirea din incintă, omorând 22 de persoane şi rănind alte câteva sute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.