Caravana PPUsl pentru strângerea de semnături pentru inițiativa legislativă privind Angajarea pensionarilor în mediul privat a ajuns în județul Hunedoara

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 22-02-2019 19:20

Coordonatorul Politic Naţional al Partidului Umanist, Cristian Popescu Piedone alături de „Caravana Umaniştilor” a ajuns în Hunedoara. A fost lansată oficial strângerea semnăturilor pentru iniţiativa legislativă a cetăţenilor “Valorificarea experienţei profesionale acumulate de persoanele de vârsta a III-a prin angajarea în sectorul privat”.

Vezi și: Scandal uriaș în CGMB! Gabriel Mutu amenință cu plângere penală

Membrii Partidului Umanist, alături de voluntarii implicaţi în această activitate, au ieşit în stradă pentru a le explica oamenilor necesitatea valorificării experinţei profesioniştilor de vârsta a treia în tandem cu posibilitatea reală a tinerilor, de a învăţa de la aceştia.

Campania de strângere a semnăturilor a început, vineri 22 februarie, la Hunedoara şi va dura 6 luni, urmând ca în toate oraşele ţarii să fie amplasate corturi pentru a susţine prima iniţiativă legislativă a cetăţenilor ce îi vizează pe pensionari.

După strângerea celor 100.000 de semnături, proiectul și expunerea de motive se vor înregistra, ulterior, în Parlament.