Antrenorul Atletico Madrid, Diego Simenoe, și-a cerut scuze superterilor pentru gesturile obscene făcute: 'Trebuie să ai ouă şi să le arăţi!'

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 23-02-2019 17:16

Antrenorul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, şi-a cerut scuze pentru gestul vulgar făcut la meciul cu Juventus Torino, de miercuri, din Liga Campionilor, potrivit news.ro.

Citeste si Doi dintre copiii lui El Chapo, inculpați în SUA pentru trafic de droguri - Cei doi s-ar ascunde în Mexic

"Cer scuze încă o dată celor care s-au simţit ofensaţi de acest gest, dar şi celor de la Juventus. A fost o modalitate de a exprima tot ce simt faţă de jucătorii mei, o modalitate greşită. Precizez asta pentru a încheia acest capitol", a declarat Simeone, într-o conferinţă de presă.

Antrenorul echipei Atletico Madrid, Diego Simenoe, a făcut un gest vulgar către tribuna oficială a Stadionului Wanda Metropolitano, după ce fundaşul Jimenez a deschis scorul pentru formaţia spaniolă în partida cu Juventus Torino, din Liga Campionilor.

"Am făcut-o şi ca jucător. Înseamnă că avem ouă, multe, am arătat-o când i-am folosit titulari pe Costa şi Coke după o lună de inactivitate. Trebuie să ai ouă şi să le arăţi", a explicat tehnicianul argentinian atunci.

Simeone a mai arătat că are "ouă", când era jucător la Lazio, după un meci. Miercuri, el s-a manifestat, astfel, după ce Morata a avut un gol anulat pe baza asistenţei video.

Atletico Madrid a învins, pe teren propriu, echipa Juventus Torino, scor 2-0 (0-0), prin golurile marcate de Gimenez (78) şi Godin (83), în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor. Returul va avea loc la 12 martie.