Lucian Filip (FCSB): 'Acest meci mai mult este o eliberare decât o bucurie, aveam nevoie ca de aer de acest rezultat'

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 24-02-2019 23:42

Fotbalistul echipei FCSB, Lucian Filip, a declarat duminică seară, după meciul cu Universitatea Craiova, scor 3-2, că acest joc reprezintă “o eliberare” şi că el şi colegii săi aveau nevoie de victorie “ca de aer”, scrie news.ro.

“Acest meci mai mult este o eliberare decât o bucurie, aveam nevoie ca de aer de acest rezultat. A fost o partidă echilibrată şi vreau să le mulţumesc fanilor, care ne-au susţinut pe toată durata partidei. Sper să o ţinem tot aşa, să obţinem în continuare rezultate la fel de bune”, a spus Filip la Digi Sport.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I, la care centralul Marius Avram a acordat trei cartonaşe roşii şi două penaltiuri, unul executat de portarul craiovenilor, Mirko Pigliacelli.

Citește și: FCSB a câștigat, scor 3-2, în fața Universității Craiova

Au marcat Hora ’27, ’84 (penalti) şi Filip ‘48 pentru gazde, respectiv Pigliacelli ’39 (penalti) şi Bărbuţ ’46 pentru oaspeţi.

În minutul 85, a avut loc o busculadă la marginea terenului, în urma conflictului dintre jucătorii celor două echipe Man şi Briceag fiind eliminaţi. Anterior, înaintea penaltiului din minutul 84, de la Universitatea Craiova fusese eliminat Kelic.