Atacantul Gabriel Răducan de la Dinamo a fost tratat la spitalul Acibadem Altunizadeost: 'Procedura a fost efectuată cu succes'

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 21-03-2019 21:10

FC Dinamo a anunţat, joi, că atacantul Gabriel Răducan a fost tratat la spitalul Acibadem Altunizade de către specialistul în ortopedie şi traumatologie, Conf. Univ. Dr. Barış Kocaoğlu, informează News.ro.

Citește și: Președintele FRF, Răzvan Burleanu, s-ar mulțumi și cu un punct în urma meciului cu Suedia

"A fost efectuată implantarea celulelor stem în cartilajul genunchiului drept. Procedura a fost efectuată cu succes. Fotbalistul va continua fizioterapia şi reabilitarea timp de 3 luni, după care se va putea întoarce pe teren", se arată într-un comunicat de presă al Acibadem, citat de FC Dinamo.

Răducan a jucat 12 minute pentru Dinamo în acest sezon competiţional, în meciul din Liga I cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-0 pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, când l-a înlocuit pe Daniel Popa în minutul 78.

La 7 noiembrie, Gabriel Răducan a împlinit 18 ani. Atacantul este golgeterul echipei sub 19 ani din cadrul clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, aflată pe primul loc în Liga Elitelor U19.