Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a obținut un ordin de restricție temporar împotriva unei femei care îl hărțuia

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 27-03-2019 14:12

Muzicianul Chris Martin, solistul trupei britanice Coldplay, a obținut un ordin de restricție temporar împotriva unei femei care îl hărțuia și susținea că are o relație amoroasă cu el, relatează contactmusic.net, potrivit Mediafax.

Chris Martin a afirmat că femeia i-a vizitat casa de mai multe ori și că a lăsat un pachet pe proprietatea sa într-una dintre ocazii. Cântărețul a susținut că femeia este excesiv de agresivă și că a devenit îngrijorat pentru siguranța sa și a apropiaților săi.

Muzicianul a declarat că a primit scrisori de la această persoană în care erau menționați cei doi copii ai săi - Apple, în vârstă de 14 ani, și Moses, în vârstă de 12 ani, din căsnicia cu actrița americană Gwyneth Paltrow -, dar în care existau şi aluzii la suicid și moarte și "iluzii" cu privire la existența unei "relații amoroase" între el și femeie.

Cererea sa a fost însoţită de o declarație a gărzii sale de corp, de documente care arătau cazierul femeii și de un ordin al poliției, prin care i se cerea acesteia să nu se mai apropie de artist. Chris Martin a cerut ca ordinul să se aplice atât în cazul lui, al copiilor săi, cât și al partenerei sale de viaţă, actrița americană Dakota Johnson.

Citește și: Concursul EUROVISION 2019 ar putea fi ANULAT: 'Siguranţa şi securitatea sunt întotdeauna de o importanţă capitală'

Muzicianul a obținut un ordin de restricție temporar, care îi interzice femeii să se apropie la mai puțin de 91 de metri de el. Decizia este valabilă pentru o lună, până la următoarea audiere la tribunal.

Chris Martin este solistul trupei rock britanice Coldplay. Aceasta a fost formată în Londra, în 1998 și îi mai are în componență pe chitaristul Jonny Buckland, basistul Guy Berryman şi bateristul Will Champion. Coldplay s-a bucurat de succes internaţional începând din anul 2000, odată cu lansarea single-ului "Yellow", de pe albumul "Parachutes", care a fost nominalizat pentru gala Mercury Prize. Grupul este cunoscut pentru piese precum "In My Place", "The Scientist", "Clocks", "Speed of Sound", "Viva La Vida" și "Paradise". De-a lungul carierei, trupa a primit numeroase distincții, printre care se numără nouă premii Brit, șapte premii Grammy și șase premii MTV Video Music Awards.