Bianca Andreescu are probleme de sănătate și nu va participa la turneul de Grand Slam de la Wimbledon

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 25-06-2019 16:08

Bianca Andreescu, jucătoarea canadiană de origine română, nu va participa la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, programat în perioada 1-14 iulie, din cauza unor probleme de sănătate, anunță MEDIAFAX.

"Din păcate, din cauza convalescenţei datorate accidentării de la umărul drept, Bianca Andreescu s-a retras de pe tabloul turneului de la Wimbledon", a precizat Tennis Canada.

Citește și: Ingrid Mocanu a IZBUCNIT la adresa șefei procuroarei Maria Pițurcă: 'Dacă ne violează copiii, ne dau în cap pe stradă, șefii lor spun că suntem tâmpiți' .

Sportiva în vârstă de 19 ani nu s-a refăcut după accidentarea la umăr suferită în timpul turneului de la Miami din luna martie 2019. Câştigătoarea de la Indian Wells, locul 25 WTA, a participat la Roland Garros, dar s-a retras după ce a câştigat meciul din turul I.

În urma acestei retrageri, jucătoarea din Cehia Kristyna Pliskova, locul 95 WTA, sora Karolinei Pliskova, a prins un loc pe tabloul principal, iar ucraineanca Lesia Ţurenko, locul 33 WTA, un loc de cap de serie.