Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu a IZBUCNIT la adresa șefei procuroarei Maria Pițurcă: 'Dacă ne violează copiii, ne dau în cap pe stradă, șefii lor spun că suntem tâmpiți'

captura România TV
Ingrid Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu a izbucnit după ce șefa procuroarei Maria Pițurcă, care a luat pe sus o fetiță de 8 ani pentru a o duce la IML, a declarat că procuroarea a procedat corect și legal și că filmările din spațiul public nu reflectă adevărul fiind făcute cu ajutorul unui telefon. Imaginile cu fetița luată pe sus de procuroare și mascați au șocat opinia publică.

"Procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova a declarat, luni, că, ”în opinia ei, procurorul Maria Pițurcă a respectat procudura în timpul intervenției de vineri, când fetița de 8 ani a fost preluată din casa în care a crescut, din localitatea Baia de Aramă, județul Mehedinți”.

Eu v-am spus: dacă ăștia ne violează copiii, ne dau în cap pe stradă și comit alte atrocități, șefii lor și cei ce trebuie să îi dea afară și să îi bage la balamuc sau la pușcărie vor veni și vor spune că suntem noi tâmpiți, că ăia n-au făcut nimic.

Este exact ca la ”anticorupție”... doar că acolo sunt foarte puțini care văd adevărul... o mână de judecători și de avocați, care cei mai mulți sunt complici la acele atrocități. Acum a văzut o țară întreagă ce s-a întâmplat, căci infracțiunea de rele tratamente se vede mai ușor. Cercetarea abuzivă și represiunea nedreaptă sunt infracțiuni oculte, care se comit în liniște, fără filmări, de același tip de procurori abuzivi și de judecători (o parte dintre ei).

Care este diferența între târârea unui copil pe caldarâm și aruncarea părinților nevinovați ai altor copii în pușcărie? Nu foarte mare.... doar că se comite în secret și o văd foarte puțini ochi.

Atât voiam să vă mai spun despre Sorina....

PS - cealaltă Sorină, Matei, care luptă pentru adevăr, este blocată periodic peste tot", scrie Ingrid Mocanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.