CFR Cluj s-a întărit pentru meciul cu Maccabi: Noile achizițiiale campioanei

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 20-07-2019 16:07

CFR Cluj a operat două schimbări pe listele UEFA, pentru dubla manșă din preliminariile Ligii Campionilor, potrivit Mediafax.

Primul jucător care revine în lotul echipei este George Țucudean. Atacantul a suferit a doua intervenţie minim invazivă, la Viena, pentru a-şi rezolva problemele cu inima şi Petrescu speră să-l poată utiliza măcar în partida retur, de la Tel Aviv. În actualul sezon, golgheterul din campionatul trecut a jucat doar 14 minute, în Supercupa României, cu Viitorul.

Citește și: ALERTĂ - A erupt vulcanul Etna / VIDEO

”Revine la antrenament de săptămâna asta. Totul este în regulă sută la sută. Intră în programul normal și sperăm ca în câteva zile să fie mai bine și să-l putem folosi”, a declarat Bogdan Mara, directorul sportiv al lui CFR Cluj, pentru DigiSport.

Citește și: Transfer cu scandal pentru Ianis Hagi: 'Regele' spune că belgienii de la Genk trebuie să plătească despăgubiri

Al doilea jucător nou care apare pe lista UEFA a CFR-ului este Mike Cestor. Fundaşul central este ultima achiziţie a clujenilor, iar sâmbătă va debuta cu Academica.

Citește și: Superstiții de Sfântul Ilie: tradițiile și obiceiurile din popor

Țucudean și Cestor îi vor înlocui pe lista UEFA pe Hoban şi Mailat. Primul a fost titular în meciul de la Astana şi a intrat pe final şi în retur, dar Dan Petrescu a decis să renunţe la el pentru meciurile cu Maccabi. Mailat a intrat şi el pe final în turul cu Astana.