Decesul actorului Cameron Boyce a fost provocat de epilepsie

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 31-07-2019 09:54

Decesul actorului american Cameron Boyce, la vârsta de 20 de ani, la începutul lunii iulie, a fost provocat de epilepsie, potrivit raportului medicului legist care s-a ocupat de acest caz, informează contactmusic.net, potrivit Mediafax.

"Tragica moarte a lui Cameron a fost provocată de convulsii cerebrale cauzate de o boală de care suferea, respectiv epilepsie", se arată într-un comunicat dat publicității de familia starului Disney.

Boyce, care locuia la Los Angeles, a fost descoperit inconștient de colegul său de apartament, în dimineața zilei de 7 iulie, iar medicii chemați la fața locului au încercat fără succes să îl resusciteze.

Citește și: Actorul George Hilton a murit

Celebru de la vârsta de 9 ani, Cameron Boyce a jucat în comedia "Grown Ups" (2010), în rolul fiului personajului interpretat de Adam Sandler, apoi în seria Disney Channel "Jessie" (2011 - 2015).

A devenit cunoscut și cu rolul din "Descendants", serial care prezintă aventurile descendenților personajelor clasice Disney. În acest serial, el juca rolul lui Carlos, fiul Cruellei De Vil. Al treilea sezon al producției, în care apare și Cameron Boyce, va avea premiera pe 2 august.