Adama Traore a ratat meciul cu Pyunik pentru că și-a uitat pașaportul

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 09-08-2019 10:05

Adama Traore (23 de ani), extrema dreapta de la echipa Wolverhampton Wanderers, nu a făcut deplasare pentru meciul cu Pyunik (Armenia), din turul 3 preliminar al Europa League, disputat joi, scor 4-0 pentru englezi, deoarece și-a uitat pașaportul, fapt confirmat de antrenorul Nuno Espirito Santo, potrivit Mediafax.

Traore şi-a uitat paşaportul, fără de care nu a putut călători în Armenia, astfel că fotbalistul a fost nevoit să rămână în Anglia şi să aştepte partida din retur.

Nuno Espirito Santo a vorbit despre acest aspect la conferinţa de presă: ”El a avut o problemă. Nu a ştiut. E imposibil să călătoreşti doar cu cartea de identitate, aşa că nu a călătorit cu noi. Va fi cu noi la următorul meci”.

Citește și: Alexandru Mitriţă a marcat un nou gol pentru New York City

Până la returul din Europa League cu armenii de la Pyunik, Wolverhampton debutează în noul sezon de Premier League pe terenul lui Leicester, duminică.

Adama Traore a fost cumpărat de Wolverhampton în 2018, de la Middlesbrough, pentru 20 de milioane de euro. Sezonul trecut, spaniolul a jucat în 36 de partide, reușind un gol și trei pase decisive.