SURPRIZĂ Ștefan Băișanu, propus pentru portofoliul de ministru pentru Relația cu Parlamentul, are TREI facultăți și un doctorat

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 11-09-2019 17:19

Deputatul ALDE de Suceava Ștefan-Alexandru Băișanu, propus de premierului Viorica Dăncilă la portofoliul ministru pentru relația cu Parlamentul, are 51 de ani, a absolvit trei facultăți, având și un doctorat în filosofie.

Potrivit CV-ului afișat pe site-ul Camerei Deputaților, acesta a obținut cel de-al doilea mandat de deputat pe listele ALDE. Până în luna septembrie a acestui an a fost vicelider al grupului deputaților ALDE, conform Mediafax.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Luptătorii de la trupele speciale au DESCINS în zeci de locații din Capitală

Mandatul anterior, tot de deputat, l-a obținut candidând pe listele PNL.

În 1993 a absolvit Facultatea de Filosofie, Universitatea „Al. I. Cuza”. Este licențiat și în psihopedagogie speciala si asistenta sociala, Universitatea București, absolvind în 2003, iar în 2010 a terminat Dreptul, la Universitatea „Gheorghe Barițiu” din Brașov. Are în doctorat în Filosofie obținut în anul 1999 la Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași.

Înainte să fie ales parlamentar, Băișanu a fost prefectul județului Suceava, între anii 2004 – 2007. Potrivit CV-ului afișat pe site-ul Camerei Deputaților, cunoaște „bine” limbile engleză și franceză.