Cântăreţul Aaron Carter suferă de schizofrenie, tulburare bipolară, depresie şi anxietate

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 13-09-2019 15:34

Cântăreţul Aaron Carter, fratele mai tânăr al lui Nick Carter, membru al grupului Backstreet Boys, suferă de schizofrenie, tulburare bipolară, depresie şi anxietate, scrie El Pais, potrivit news.ro.

Carter a făcut dezvăluirea în emisiunea „The Doctors”. El a declarat că a fost recent diagnosticat şi a explicat că i-au fost prescrise numeroase medicamente.

„Aceasta este realitatea mea. Nu am nimic de ascuns”, a spus cântăreţul în vârstă de 31 de ani.

Carter a fost implicat în ultimii ani în mai multe scandaluri. Cel mai recent, în luna august, el a publicat o înregistrare video pe contul de Instagram în care spunea că îşi scoate la vânzare câinele - bulldog englez - pe care l-a salvat prin programul „Saturday Night Live”. Carter cerea pentru animal 3.500 de dolari. Fanii l-au criticat şi el a explicat că era o glumă, subliniind că nu are nevoie de bani, pentru că are suficienţi.

Citește și: Scheletele celor doi 'Îndrăgostiţi din Modena' aparţin unor bărbaţi

În aceeaşi lună s-a despărţit de artista rusă Lina Valentina şi a primit un ordin de restricţie din cauza incidentelor violente. În ultimele săptămâni, el a fost fotografiat cumpărând arme, iar poliţia a făcut verificări la domiciliul său de teamă că s-ar putea sinucide.

În aceeaşi emisiune TV, el a povestit în 2017 că este dependent de anumite medicamente. Acum, a venit cu o întreagă pungă.

Aaron Carter a recunoscut şi că ia opioide. Mama lui a vorbit în timpul programului despre dependenţa de alcool a fiului ei.

Cântăreţul şi-a început cariera la vârsta de 7 ani, ca lider al trupei Dead End, dar debutul public a venit în 1997. A jucat în câteva filme şi a avut relaţii cu unele ca Hillary Duff şi Lindsay Lohan.