Borussia Dortmund a remizat cu Paderborn, în prima ligă germană, scor 3-3

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 23-11-2019 08:26

Borussia Dortmund și Paderborn au remizat, vineri seara, pe Stadionul "Signal Iduna Park", scor 3-3, în runda cu numărul 12 din prima ligă germană. Nou-promovata a condus cu 3-0 la pauză, însă nu a reușit să obțină a doua victorie din acest sezon, potrivit Mediafax.

Paderborn, care venea după două înfrângeri consecutive, a avut o primă repriză excelentă. Atacantul Streli Mamba a punctat în minutul 5, respectiv 37, după două demarcări excelente care au surprins defensiva celor de la Borussia Dortmund. Scorul pauzei a fost stabilit de Gerrit Holtmann, în minutul 43, după o cursă în flancul stâng.

Citește și: Surpriză de PROPORȚII pentru Dăncilă - Câți alegători noi a câștigat după conferința maraton de marți? Anunțul lui Pieleanu

Lucien Favre, antrenorul Borussiei, a epuizat toate schimbările încă de la pauză, introducându-i pe Brandt, Hazard și Hakimi. Ultimul și-a făcut simțită prezența imediat, oferind o pasă de gol lui Sancho, în minutul 47. În ultimele 10 minute ale meciului, Borussia Dortmund a obținut o remiză, după golurile lui Witsel și Reus, venite în urma unor lovituri de cap, în minutul 84, respectiv 90+2.

În urma acestei remize, Borussia Dortmund a ajuns pe locul 5 în Bundesliga, cu 20 de puncte acumulate în 12 jocuri. De parea cealaltă, Paderborn rămâne ultima, având doar cinci puncte. Lider este Borussia Monchengladbach, cu 25 de puncte.