Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză de PROPORȚII pentru Dăncilă - Câți alegători noi a câștigat după conferința maraton de marți? Anunțul lui Pieleanu

vot sondaj prezenta

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat, miercuri, la "Punctul de întâlnire", date de ultimă oră privind intenția de vot pentru Viorica Dăncilă după conferința maraton de două ore și jumătate pe care candidata PSD la prezidențiale a susținut-o la Palatul Parlamentului.

"Până aseară la dezbatere, din electoratul PSD care este mult mai mare decât ce a obținut doamna Dăncilă duminica trecută, o votau doar 70%. Știm astăzi deja, pe măsurătorile făcute dimineață, până la ora 6, că mai mult de 90% dintre cei care se declară că sunt votanți tradiționali PSD vor da votul doamnei Dăncilă în turul 2.

Gheorghe Piperea prezice efecte catastrofale ale 'alianţei' dintre Isărescu, Iohannis şi Orban

În proporție de peste 75% din electoratul care a dat votul lui Mircea Diaconu în turul 1 merge deja către Viorica Dăncilă.3 din 4 votanți Mircea Diaconu, de la Pro România, de la ALDE și evident și unii care veneau din zona PSD-ului ca vot politic, vor da votul ei.

Peste 90% din voturile doamnei Bruynseels merg către Viorica Dăncilă. De asemenea și ale domnului Cumpănașu, tot peste 95%", a spus Marius Pieleanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.