Maria Cârneci, îngenuncheată de durere! Soțul artistei a murit după o lungă luptă cu o boală necruțătoare

Autor: Maria Stan, Redactor
Publicat: 25-11-2019 23:11

Soțul Mariei Cârneci s-a stins din viață astăzi, după o luptă lungă cu o boală necruțătoare. Soțul artistei, în urmă cu câteva luni, a fost supus unei operații grele. După intervenție au apărut mai multe complicații și s-a luptat mult timp cu boala, potrivit Spynews.ro.

Din păcate, astăzi a pierdut lupta cu viața și s-a stins din viață, lăsând în urmă un gol imens in sufletele apropiaților. Artista vorbea mereu cu drag despre familia ei și se considera o soție norocoasă că are un bărbat așa bun lângă ea. Cei doi au fost căsătoriți mai bine de trei decenii.

Citește și: FC Viitorul a învins-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 4-1, în runda 17 din Liga 1: Oaspeții au evoluat în dublă inferioritate numerică din minutul 36

Trupul neînsuflețit al soțului Mariei Cârneci va fi depus mâine, ora 11:30, la capela cimitirului din Pipera.Maria Cârneci trece acum prin momente cumplite și trebuie să fie puternică, familia ei trecând printr-o adevărată cumpănă.

"Cu soţul meu sunt împreună de 34 de ani. Poate că soţul meu m-a înşelat însă niciodată nu mi-am dat seama. (...) Acum sunt leşinată după nepoţica mea Rose Mari. Şi mereu mă dedic ei. Maică-sa nu prea îi dă voie să mănânce dulciuri, dar îi mai dau aşa pe ascuns şi mă dă de gol." declara Maria Cârneci la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.