Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Viitorul a învins-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 4-1, în runda 17 din Liga 1: Oaspeții au evoluat în dublă inferioritate numerică din minutul 36

www.gsp.ro
Viitorul Constanța

FC Viitorul a învins-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe, luni, la Ovidiu, scor 4-1, în runda cu numărul 17 din Liga 1. Oaspeții au evoluat în dublă inferioritate numerică din minutul 36, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Condamnat pentru tentativă de omor! Cine e, în realitate, bărbatul care a fugit din Secția de Poliție Caracal?! IPJ Olt ia la control polițiștii

FC Viitorul a deschis scorul după doar patru minute, când Virgil Ghiță a reușit primul gol al sezonului în urma unei lovituri cu capul din careu.

Sepsi a revenit în joc grație reușitei lui Pavol Safranko, din minutul 27. În următoarele 10 minute, covăsnenii au rămas în dublă inferioritate numerică, după eliminările lui Răzvan Tincu și Rachid Bouhenna pentru cumul de cartonașe galbene.

În partea secundă, Louis Munteanu, Rivaldinho și Cosmin Matei, din penalty, au punctat în minutele 52, 79, respectiv 86 aducând victoria constănțenilor, scor 4-1.

Citește și: Rareș Bogdan a găsit soluția salvatoare pentru PSD: ‘Dați-le o șansă să vă scoată din noroi!’

În urma acestui rezultat, FC Viitorul a revenit pe locul 2, cu 32 de puncte. De partea cealaltă, Sepsi Sfântu Gheorghe, care l-a avut pentru prima dată pe banca tehnică pe Leo Grozavu, a ajuns pe locul 11, cu 16 puncte.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.