Furtuna Elsa, care a lovit în ultimele zile Spania și Portugalia, a dus la moartea a cel puțin cinci persoane

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 21-12-2019 19:57

Furtuna Elsa, care a lovit în ultimele zile Spania și Portugalia a dus la moartea a cel puțin cinci persoane, a avariat clădiri și linii de înaltă tensiune și a determinat autoritățile să închidă mai multe drumuri naționale și autostrăzi în cele două țări, potrivit Reuters, anunță MEDIAFAX.

Furtuna a lovit Peninsula Iberică miercuri și a crescut în intensitate pe parcursul următoarelor zile.

Citeşte şi: EXCLUSIV! CE miniştri cu greutate SE LĂUDA Sebastian Vlădescu că are la degetul mic - A încasat milioane de euro spunând că bani vor ajunge și la unul dintre ei

Un bărbat a murit în localitatea portugheză Montijo, în apropiere de Lisabona, după ce un copac a căzut peste mașina în care se afla, iar un al doilea bărbat a murit în nordul Portugaliei, după ce casa sa s-a prăbușit.

În Spania, o persoană a murit în Asturias din cauza unei alunecări de teren, iar o alta murit după prăbușirea unui zid. De asemenea, o a treia persoană a murit înecată în comunitatea Castilia și León, au informat surse din cadrul administrației locale.

Citeşte şi: MARTOR CHEIE în dosarul Vlădescu audiat în SUA - Unul dintre cei la care ajungeau banii 'datoraţi' de austrieci avea sarcina de a nu lăsa nicio dovadă scrisă

Autoritățile din cele două țări au anunțat că furtuna va continua în zilele următoare.