Va fi SHOW de zile mari! Gabriela Firea anunță spectacol cu VEDETE, în această seară, la Târgul de Crăciun

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 24-12-2019 15:40
Actualizat: 24-12-2019 16:45

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunță spectacol de zile mari, în această seară, la Târgul de Crăciun.

"Astăzi vă invităm la Târgul de Crăciun București, de la ora 21:10, la concertul extraordinar de Crăciun „Silent Night”. Spectacolul aduce mai aproape de public atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă și conturează momente încărcate de emoție și energie, prezentând pe scena din Piața Constituției piese celebre de Crăciun, reinterpretate într-un stil original de îndrăgiţi artiști români.

Citește și: Sume de INVIDIAT - Cât primesc primă de Crăciun angajații de la stat: În trei luni câștigă cât câștigă într-un an în această companie

Orchestra Simfonică Bucureşti şi Big Band-ul Radio, dirijor Andrei Tudor, Grupul vocal „Acapella”, Corul de copii „Sunetul Muzicii” și soliştii: Loredana, Monica Anghel, Luminița Anghel, Paula Seling, Irina Baianţ, Marcel Pavel, Vlad Miriţă, Andrei Lazăr, Ionuţ Ungureanu și Aurelian Temişan vor creiona o atmosferă de vis la Târgul de Crăciun București, într-o seară de poveste, în care magia momentului ne aduce mai aproape de cei dragi.

Programul reunește melodii de Crăciun din repertoriul internațional și colinde românești, fiind astfel gândit pentru a veni în întâmpinarea preferințelor muzicale ale tuturor celor care aleg să petreacă această seară specială în Piața Constituției.

*Pentru cei care nu ne pot fi alături în Piața Constituției, avem vești bune: concertul va fi transmis în direct de TVR 1 și TVR 1 HD de la ora 21:10", scrie Gabriela Firea pe Facebook.