AC Milan a reușit să îi convingă pe cei de la Dinamo Zagreb să accepte transferul jucătorului spaniol Dani Olmo

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 16-01-2020 14:44

AC Milan a reușit să îi convingă pe cei de la Dinamo Zagreb să accepte transferul jucătorului spaniol Dani Olmo, a precizat jurnalistul Nikola Lipovac pentru radiorossonera. În total, afacerea va ajunge, cu tot cu bonusuri, la aproximativ 30 de milioane de euro, potrivit Mediafax.

Olmo a fost dorit de mai multe echipe cu nume din Europa, dar se pare că oferta milanezilor l-a convins să accepte prupunerea. Dinamo Zagreb nu voia să îl vândă, în primă fază, dar fotbalistul a refuzat propunerea de prelungire. Actuala înțelegere cu echipa din Croația expiră în 2021, iar clubul risca să îl piardă gratis. „Suma va fi în jurul a 30 de milioane, cu bonusuri incluse: probabil 20 sau 25 și restul în bonusuri.

Citește și: SURSE - PNL pregătește o mutare care va provoca CUTREMUR în politică: liberalii trec la saltele

Dinamo știe că îi expiră contractul în 2021 și în această iarnă e ultima șansă pentru a-l vinde. Ei au încercat să prelungească înțelegerea pentru cinci ani cu 1,5 milioane de euro pe sezon, vorbim de 7,5 milioane de euro în cinci ani, dar băiatul nu vrea să semneze. Tatăl său, Miguel, crede că parcursul lui la Dinamo s-a încheiat și este momentul perfect să schimbe clubul.” , a spus Lipovac.

Olmo s-a format la Academia Barcelona, iar 2014 a decis să plece de la gruparea catalană, deși era unul dintre cei mai promițători jucători. A vrut să facă pasul la profesioniști și a luat decizia potrivită, întrucât a intrat în atenția echipelor mari, în ciuda faptului că juca în Croația. Mijlocașul a prins 124 de meciuri pentru Dinamo, a marcat 34 de goluri și a oferit 28 de pase decisive.