Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - PNL pregătește o mutare care va provoca CUTREMUR în politică: liberalii trec la saltele

În laboratoarele de la Cotroceni s-a copt un plan care va incendia scena politică. Liberalii se pregătesc de o scenă ca în filmul ”Nașul”, atunci când întregul grup s-a cantonat într-un singur loc și dormeau pe saltele. La partid este ordin pe unitate și niciun parlamentar nu are voie să lipsească, iar liderii partidului au bătătorit drumul spre Cotroceni.

Citește și: SURSE De ce nu-l sacrifică PNL pe Ludovic Orban: planul spectaculos pregătit de liberali în Parlament

Surse din PNL ne-au explicat că planul este finalizat și va fi demarat în cursul acestei săptămâni. Este un plan în care startul va fi dat de Guvern cu o mare lovitură, o mișcare prin care va fi monopolizat întreg discursul public.

Ulterior acestei mișcări, liberalii vor veni în Parlament cu un val de asumări de răspundere, cea mai importantă fiind cea pe revenirea la alegerea primarilor în 2 tururi de scrutin.

Sursele noastre susțin că liberalii și Cotroceniul au gândit un plan pe cel puțin 3 luni de aici înainte. Mișcările și măsurile adoptate au drept scop conturarea PNL ca fiind cel mai important partid din România.

Liberalii vor să profite din plin de ”forma” lui Klaus Iohannis, iar președintele se va implica total. Iohannis va fi vioara întâi și va antura toate forțele posibile, în așa fel încât PNL să obțină scoruri istorice la alegerile locale și parlamentare. Scopul final al liberalilor este să-și contureze o asemenea forță parlamentară încât să fie principala forță de guvernare în următorii 4 ani, atât la nivel central, cât și la nivel local.

Practic, din acest moment se intră în linie dreaptă, iar liberalii vor detona scena politică. Rămâne de văzut cum vor juca ceilalți actori, dar scena politică va arde în următoarele câteva luni.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.