VIDEO Marcel Ciolacu se duce cu mandat la Palatul Cotroceni: 'Remus Pricopie are susținerea unei majorități parlamentare'

Autor: Maria Stan, Redactor
Publicat: 06-02-2020 12:11
Actualizat: 06-02-2020 12:14

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, joi, la sediul partidului, înainte de a merge la consultările de la Palatul Cotroceni, că social-democrații împreună cu PRo România îl susțin pe Remus Pricoprie, rectorul SNSPA. Ciolacu a adăugat că există majoritate PSD-PRo România pentru formarea Guvernului.

„Mandatul nostru e clar – Remus Pricopie! Suntem două forțe care susținem aceeași propunere. Am conturat o majoritate parlamentară. Am dovedit prin vot, 261 de voturi la moțiune prin care a fost demis Guvernul Orban.

PSD și Pro România au suficientă majoritate de a forma guvernul România. Am văzut că USR are o propunere, iar la PNL Orban s-a autopropus”, a spus Ciolacu.

Citește și: Cine este Remus Pricopie, propunerea de prim-ministru din partea PSD și Pro România

Remus Pricopie este rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA). Este născut la 22 ianuarie în Neamț și a fost ministrul educației în guvernarea Victor Ponta din decembrie 2012 până în decembrie 2014. Este căsătorit și are doi copii.