Justin Bieber este primul artist care ajunge la 50 de milioane de abonați pe YouTube

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 06-02-2020 15:11

Justin Bieber este primul artist care ajunge la 50 de milioane de abonați pe YouTube, arată Smart on Trend, potrivit Mediafax.

Muzicianul a fost descoperit chiar pe YouTube în 2007, când actualul său manager, Scooter Braun a urmărit unul dintre clipurile tânărului Justin. În vârstă de 13 ani în acel moment, Bieber cânta piese consacrate de Usher, Stevie Wonder, Justin Timberlake, Chris Brown și Ne-Yo.

După ce documentarul său lansat pe platforma online a ajuns în peste 97 de țări, cu un prim episod urmărit de 32 de milioane de ori, cântărețul a adunat noi fani.

Citește și: Johnny Depp produce un documentar despre muzicianul punk irlandez Shane MacGowan

În ultimul an, piesele lui Bieber au adunat peste 3 miliarde de vizualizări pe platforma online. Videoclipul piesei ”Yummy”, încărcat la începutul lui ianuarie a adunat nu mai puțin de 150 de milioane de vizualizări într-o singură lună.

Justin Bieber este un cântăreţ şi compozitor canadian de muzică pop şi R&B. După ce impresarul Scooter Braun l-a descoperit pe YouTube în 2009, Bieber şi-a lansat primul album oficial, intitulat "My World 2.0", în 2010. Albumul a debutat pe primul loc în mai multe ţări şi pentru el Bieber a primit trei discuri de platină în SUA. La vârsta de 16 ani, Bieber devenea cel mai tânăr artist solo din istorie care are un album pe locul 1 în Billboard 200.