Un gălăţean care făcea contrabandă cu ţigări a fost LUAT PE SUS de mascaţi

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 15-02-2020 12:13
Actualizat: 15-02-2020 12:14

Un bărbat din Galaţi a fost reţinut pentru contrabandă cu ţigări, în urma a două percheziţii domiciliare, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean(IPJ) Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, au efectuat percheziţii în două apartamente din municipiul Galaţi aparţinând unui bărbat de 62 ani bănuit de contrabandă cu ţigarete.

Citeşte şi: BOMBĂ! Avocaţii mergeau cot la cot cu clienţii lor la licitaţiile deturnate - Avocaţi din Bucureşti şi Galaţi, printre inculpaţii din dosarul 'Executorii'

Din cercetări a reieşit că, în perioada septembrie 2019 - februarie 2020, acesta ar fi comercializat, în mod repetat, ţigarete provenite din contrabandă, prejudiciul creat urmând a fi stabilit pe parcursul anchetei.

Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii au găsit şi ridicat 5.000 de pachete ţigarete, diferite mărci, de provenienţă Republica Moldova.

Bărbatul în cauză a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea dispunerii unei măsuri preventive corespunzătoare.