Rapperul Pop Smoke a fost împușcat mortal de persoane care au pătruns în locuința sa

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 20-02-2020 06:18
Actualizat: 20-02-2020 06:19

Rapperul Pop Smoke a fost ucis, miercuri, în locuința sa din Hollywood Hills, California, au confirmat surse oficiale din poliție pentru CNN preluat de mediafax.

Vezi și: Noul coronavirus a stopat expansiunea planetară a unui stil de muzică

Bashar Barakah Jackson, pe numele de scenă Pop Smoke, avea 20 de ani și în vara anului trecut a lansat primul său material discografic. Piesa „Welcome to the Party” de pe acest album s-a bucura de un succes enorm și a avut peste 25 de milioane de vizualizări.

Poliția a ținut o conferință de presă în care a oferit informații despre incident, dar nu a menționat numele rapperului.

Oficialii au anunțat că forțele de ordine au primit un apel, în jurul orei 5 dimineața, de la cineva de pe coasta de Est, care raporta că locuința unui prieten a fost spartă și unul dintre suspecți era înarmat cu un pistol. Când au ajuns la locul incidentului, polițiștii au găsit un bărbat care fusese împușcat. El a fost transportat la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles, unde a fost declarat mort câteva ore mai târziu.

Polițiștii au declarat că mai multe persoane au fost reținute și apoi eliberate. Până în prezent nimeni nu a fost arestat.

Avocatul rapperului a transmis un comunicat presei în care spune că familia rapperului „nu este pregătită să ofere declarații cu privire la evenimentele din această dimineață”.