Camera Deputaţilor cumpără piese de schimb pentru autovehiculele Dacia

Autor: Ionel Dancu
Publicat: 21-02-2020 14:16

Camera Deputaţilor achiziţionează servicii de revizie şi reparaţie pentru staţia de spălare auto şi piese de schimb şi accesorii pentru autovehiculele Dacia pentru acest an, scrie Agerpres.

Astfel, potrivit anunţului publicat pe e-licitaţie, pentru contractul de servicii de revizie şi reparaţie pentru staţia spălare auto modalitatea de desfăşurare a licitaţiei este online, în procedură simplificată, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Valoarea minimă estimată a contractului este de 35.260 lei, fără TVA - pentru perioada 01.05 -31.12.2020, iar valoarea maximă estimată este de 52.890 lei, fără TVA, pentru perioada de până la 30.04.2021.

Direcţia pentru Transporturi are în exploatare staţia de spălare auto Tammermatic Ultralux, situată pe platforma de la garajul subteran al Palatului Parlamentului. Pentru aceasta este necesară efectuarea unor revizii după un anumit număr de spălări sau reparaţia accidentală a staţiei, urmare a uzurii normale în funcţionare, precizează sursa citată.

De asemenea, şi în cazul contractului de furnizare de piese de schimb şi accesorii pentru autovehiculele Dacia modalitatea de desfăşurare a licitaţiei pentru este online, în procedură simplificată, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Piesele de schimb şi accesoriile pentru autovehiculele Dacia sunt necesare atelierului propriu al Camerei Deputaţilor, autorizat de RAR, în care sunt asigurate reviziile şi reparaţiile a 44 autovehicule tip Dacia Logan, 65 Dacia Duster şi două Dacia Dokker, precizează sursa citată.

Valoarea minima estimată a contractului este de 237.215 lei, fără TVA, pentru anul 2020, iar valoarea maximă estimată este de 316.279 lei, fără TVA, pentru posibilele suplimentari ca urmare a prelungirii prin act adiţional a contractului, până la cel mai târziu 30.04.2021.