Un bătrân din judeţul Galaţi a fost găsit carbonizat, în propria locuință, în urma unui incendiu

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 25-02-2020 12:54

Un bătrân din judeţul Galaţi a fost găsit carbonizat în propria locuinţă în urma unui incendiu izbucnit în comuna Fârţăneşti, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Potrivit sursei citate, pompierii din cadrul Secţiei de Pompieri Tecuci şi Târgu Bujor, cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, au intervenit la un incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Fârţăneşti, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Traian Băsescu: Coronavirusul va intra în România. Trebuie să ne pregătim pentru ce-i mai rău. Eu aș opri azi, acum, zborurile din Italia

Focul s-a propagat la întreaga gospodărie, din cauza materialelor combustibile depozitate pe sobă şi în apropierea acesteia. Pompierii au lucrat aproape trei ore pentru a lichida incendiul, care a distrus trei camere de locuit şi bunurile aferente acestora.

După lichidarea incediului, într-una din camere a fost găsită o victimă. Un bătrân de 63 ani care dormea lângă sobă a fost găsit carbonizat.

Citeşte şi: Cel dintâi PAZNIC al insulei Belina a divulgat tot ce știa despre secretele locului - Ce detalii a oferit judecătorului în dosarul de corupție

Pe timpul operaţiunilor de localizare a incendiului, s-a observat propagarea flăcărilor şi la o locuinţă învecinată. Pompierii au localizat la timp focul, însă au fost deterioraţi 200 mp de acoperiş şi tavanul imobilului respectiv.