Leganes, nemulţumită că nu i se permite un transfer, după ce Barcelona l-a cumpărat pe Braithwaite

Autor: Maria Stan, Redactor
Publicat: 27-02-2020 18:25

Clubul Leganes a solicitat Federaţiei Spaniole de Fotbal să i se permită un transfer de urgenţă, pentru a-l înlocui pe Martin Braithwaite, însă cererea a fost respinsă. Leganes a contestat decizia şi spune că echipelor nu le este permis să aibă şanse egale.

Transferul de urgenţă al atacantului Martin Braithwaite la FC Barcelona, de la Leganes, a stârnit nemulţumiri în rândul clubului de lângă Madrid.

Barcelona a primit o derogare din partea Federaţiei, conform regulamentului în vigoare, prin care i se permitea să aducă un alt jucător din campionatul intern, în afara perioadei de transferuri, după ce Ousmane Dembele a suferit o accidentare de lungă durată.

Citește și: BREAKING Peste 3.000 de cetățeni din Italia au intrat în România în ultimele 24 de ore (oficial)

Catalanii au ales să plătească clauza de reziliere a danezului Martin Braithwaite, în valoare de 18 milioane de euro.

La rândul său, Leganes a solicitat să i se permită aducerea unui înlocuitor pentru Braithwaite, însă Federaţia a oferit un răspuns negativ, pentru că regulamentul nu permite un astfel de transfer în afara perioadei clasice, care s-a încheiat pe 31 ianuarie.

Leganes a emis un comunicat în care precizează că se confruntă cu reglementări nedrepte, care pun în pericol integritatea competiţiei, dreptul tuturor formaţiilor de a concura în condiţii egale, şi care au provocat daune uriaşe clubului.