Patru cetăţeni străini din Afganistan și India au fost descoperiți în Gara municipiului Baia Mare

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 07-04-2020 14:37
Actualizat: 07-04-2020 14:39

Patru cetăţeni străini, trei din Afganistan şi unul din India, au fost descoperiţi, marţi, în Gara municipiului Baia Mare de către o echipă a Poliţiei din cadrul biroului de Transporturi Feroviare, a anunţat un reprezentant al Serviciului de Asistenţă Socială.

Cei patru cetăţeni străini au fost descoperiţi pe peronul Gării din municipiul Baia Mare şi nu îşi puteau justifica prezenţa în locul respectiv şi nici nu au putut oferi detalii despre modul cum au ajuns în oraş, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Specialistii vin cu o veste INCREDIBILĂ: economia românească ar putea fi MAI PUȚIN afectată de criză decât se crede

Conform sursei citate, este probabil ca cele patru persoane să fi intrat în România venind din Ucraina.

Cele patru persoane au fost transportate într-un centru de carantinare, iar după perioada de carantină aceştia ar putea fi mutaţi în Centrul de Refugiaţi din oraşul Şomcuta Mare.

Citește și: Impozitarea cu 90% a salariilor de lux din sistemul bugetar: lista măsurilor USR pentru Klaus Iohannis și Ludovic Orban

Reprezentanţii Serviciului de Asistenţă Socială din cadrul primăriei municipiului Baia Mare, susţinuţi de Poliţia Locală, acţionează zilnic în stradă pentru a identifica şi ridica persoanele fără adăpost sau pe cei care nu şi pot justifica prezenţa în stradă. Aceste persoane sunt duse în azilele de noapte unde sunt igienizate şi primesc o masă caldă şi adăpost.