Un bărbat a ameninţat cu un pistol un preot din judeţul Tulcea, deranjat de slujba religioasă

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 21-04-2020 13:26

Un bărbat a intrat într-o biserică din judeţul Tulcea şi l-a ameninţat cu un pistol pe preot, el fiind deranjat de zgomotul produs prin oficierea slujbei religioase. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au constatat că pistolul era de fapt o brichetă, potrivit news.ro.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, pe data de 21 aprilie, poliţiştii au fost chemaţi să intervină la o biserică din localitatea Sarichioi. Oamenii legii au fost anunţaţi printr-un apel la 112 de faptul că un bărbat a intrat în biserică şi l-a ameninţat pe preot cu un pistol, spunând că este deranjat de zgomotul produs prin oficierea slujbei religioase.

Vezi si: Cum s-a retras Titus Corlățean de la șefia Senatului: Vă anunț că n-am decedat

Poliţiştii au intervenit, l-au identificat pe bărbat, care are 40 de ani şi este din Sarichioi, constând că pistolul este de fapt o brichetă.

În urma evenimentului, bărbatul a fost internat la Spitalul Judeţean Tulcea, pentru investigaţii de specialitate, iar la finalul verificărilor poliţiştii vor stabili ce măsuri vor fi luate împotriva sa.