Veteranii Gianluigi Buffon şi Gianluigi Chiellini şi-au prelungit cu un an contractele cu Juventus Torino

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 29-06-2020 20:15

Portarul Gianluigi Buffon şi fundaşul central Gianluigi Chiellini şi-au prelungit cu un an contractele cu Juventus Torino, de care sunt legaţi acum până la finalul sezonului 2020-2021, a anunţat luni campioana en titre din Serie A, citată de Reuters, anunță AGERPRES.

Buffon, 42 de ani, a venit la Juve de la Parma în 2001 şi a jucat în peste 600 de meciuri pentru torinezi, la care s-a întors la începutul acestui sezon după un an la Paris Saint-Germain. Campion mondial în 2006 cu Squadra Azzurra, Buffon a disputat 13 meciuri în actuala stagiune în toate competiţiile, titularul obişnuit între buturi fiind Wojciech Szczesny.

Citește și: ABERANT Directorul Spitalului Victor Babeș din Timișoara: Riscul să iei COVID din Grecia e mai mare decât în România

Chiellini, 35 de ani, evoluează de 16 ani la "Bătrâna Doamnă", pentru care a adunat 509 apariţii.

Cei doi veterani vor s-o ajute pe Juve să câştige pentru a noua oară consecutiv campionatul şi să se impună în Liga Campionilor pentru prima oară din 1996.

Tot luni, FC Barcelona a anunţat transferul mijlocaşului brazilian Arthur Melo la Juve în schimbul sumei de 72 de milioane de euro, plus bonusuri de 10 milioane de euro.