Am jucători care nu înţeleg că a început campionatul, practicăm un fotbal haotic, spune tehnicianul Dinamo după remiza cu Poli Iaşi

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 12-07-2020 20:25

Tehnicianul dinamovist Adrian Mihalcea a declarat, duminică, după meciul cu Poli Iaşi, scor 1-1, că echipa sa joacă un fotbal haotic şi că jucătorii nu înţeleg că s-a reluat campionatul. El a vorbit şi despre plecarea lui Riccardo Piscitelli, potrivit news.ro

“Am arătat în continuare ca o echipă timorată. Ne apărăm, dar avem probleme mari la construcţie. Suferim enorm. Suntem o echipă care practicăm un fotbal haotic. Trebuie să ducem lupta până la final. Din păcate am jucători care nu înţeleg că a început campionatul şi că trebuie să ne ajutăm. Avem foarte mulţi care în ultima perioadă joacă destul de slab. Problema e mentală. Să se mai trezeazcă şi ei. Nu sunt resemnat, sunt dezamăgit. Mă îngrijorează jocul nostru. Nu reuşim nici să înscriem, nici să ţinem mingea, nici să construim.

Citește și: Coronavirus într-o mare redacție tv din București? postul interzice divulgarea de informații/ SURSE

Singurul plus este că ne apărăm destul de bine. Cu atitudinea multora din meciul de astăzi... nu se ridică la nivelul aşteptărilor. (...) M-am trezit cu un minut înainte de antrenament şi nu ştiam de ce lipseşte Piscitelli. A considerat că nu mai vrea să stea. Suntem şchiopi. Suntem puţini”, a spus Mihalcea în direct la Digi Sport.

Întrebat de eventualitatea despărţirii de Dinamo, el a răspuns: “Eu să renunţ? Nu, de ce? Doar conducerea dacă vrea. Dar din partea mea nu şi cred că nici din partea conducerii”.

Formaţia Dinamo a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a noua a play-out-ului Ligii I.

Au marcat Sorescu ’10 pentru gazde şi Andrei Cristea ’85 pentru oaspeţi, ambii din penalti.