Serialul Anatomia lui Grey ajunge la al 17-lea sezon - Au început filmările în august

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 02-09-2020 10:47

Filmările pentru cel de-al 17-lea sezon al serialului „Anatomia lui Grey/ Grey’s Anatomy” vor începe, la Los Angeles, luna aceasta, potrivit news.ro.

Producţia primelor două episoade ale sezonului ar putea începe săptămâna viitoare, notează Variety. Urmează să fie stabilită data de lansare a sezonului producţiei ABC.

În luna martie, în urma izbucnirii pandemiei, producţia pentru „Grey’s Anatomy” a fost oprită, astfel că al 16-lea sezon a fost mai scurt cu patru episoade. Finalul acestuia a fost difuzat în aprilie.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

În urmă cu mai puţin de o lună, actriţa Ellen Pompeo a scris pe Twitter că producţia pentru cel mai longeviv serial medical din istoria televiziunii ar putea începe în câteva săptămâni.

Cât despre conţinutul celui de-al 17-lea sezon, Krista Vernoff, producător executiv, a spus recent că viitoarele episoade vor aborda pandemia actuală.

Reţeaua deţinută de Disney a anunţat deja că „The Goldbergs”, „A Million Little Things”, „The Good Doctor” şi „Big Sky” vor reveni în producţie.