Cinci persoane implicate într-un accident rutier în Râmnicu Vâlcea au fost transportate la spital

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 08-09-2020 13:18

Cinci persoane au fost transportate la spital după ce maşinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier produs marţi în municipiul Râmnicu Vâlcea, în zona Căzăneşti, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, potrivit Agerpres.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau şase persoane, printre care şi doi copii. În ajutorul victimelor, toate conştiente, au intervenit două echipaje SMURD şi un echipaj de la Ambulanţă.

La spital au fost transportaţi doi copii, unul în vârstă de patru ani şi altul de nouă ani, precum şi trei adulţi. Persoanele transportate la spital nu prezentau traumatisme grave.

Citește și: DOCUMENTE EXPLOZIVE - Apa pretins potabilă de la fântânile publice din Sectorul 2 NU ESTE POTABILĂ! Conține microbacterii peste limita legală, inclusiv E-Coli

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea au precizat că un autoturism de teren a fost lovit în partea din spate de un alt autoturism, pe DN 67, în zona Căzăneşti.

Potrivit IPJ Vâlcea, cauza probabilă a accidentului este neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic şi nerespectarea distanţei de deplasare între autovehicule.