Val de jafuri - Un un seif cu banii de pensii a fost furat cu totul dintr-o primărie din Vaslui

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 09-09-2020 10:50
Actualizat: 09-09-2020 11:10

Poliţiştii vasluieni efectuează cercetări după ce persoane neidentificate încă au sustras dintr-o încăpere a Primăriei comunei Blăgeşti un seif în care se aflau banii de salarii, potrivit Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, cel care a sesizat dispariţia banilor a fost primarul comunei.

Citește și: DOCUMENTE EXPLOZIVE - Apa pretins potabilă de la fântânile publice din Sectorul 2 NU ESTE POTABILĂ! Conține microbacterii peste limita legală, inclusiv E-Coli

"Poliţia oraşului Murgeni a fost sesizată telefonic de către primarul comunei Blăgeşti cu privire la faptul că, în noaptea de 7 spre 8 septembrie, autori necunoscuţi au pătruns prin efracţie în sediul instituţiei şi, dintr-o încăpere, au sustras o casetă de valori. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta sesizată, identificarea autorilor şi tragerea acestora la răspunderea penală", a precizat, miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Au fost audiate mai multe persoane, iar poliţiştii au deja un cerc de suspecţi.