Poliția Capitalei a dat 'lovitura': 13 persoane reținute după perchezițiile de ieri

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 10-09-2020 09:07

Poliția Capitalei a anunțat joi dimineața că 13 persoane au fost reținute în urma celor 14 percheziții efectuate în București și în județul Ilfov într-un dosar care vizează furturi din locuințe.

„În urma activitățiilor desfășurate ieri (miercuri-n.r.) de polițiștii Capitalei ce au vizat persoane care ar fi săvârșit infracțiunile de furt din locuințe, precizăm că au fost reținute 13 persoane, față de trei dintre acestea a fost emis mandat de arestare, iar astăzi (joi-n.r.) 10 persoane vor fi prezentate magistraților cu propunere legală”, a anunțat Poliția Capitalei.

Kovesi, încolțită de un jurnalist BBC: 'România, a doua cea mai coruptă țără din UE. Nu pare că ați făcut mare diferență'. Explicațiile fostei șefe DNA

Polițiștii au făcut miercuri 14 percheziții la persoane bănuite de mai multe furturi din locuințe. Prejudiciul cauzat este de peste 20.000 de euro.

În urma perchezițiilor, polițiștii au indisponibilizat două autoturisme și au ridicat din locuințele verificate peste 14.000 de euro, 12.500 de lei, telefoane mobile, precum și instrumente folosite de persoanele bănuite la săvârșirea faptelor.