Șofer reținut pentru 24 de ore, după ce a fost prins băut la volan și fără permis: a mai lovit și mașina poliției

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 17-09-2020 12:08

Un bărbat de 32 de ani a fost reținut de polițiștii din Corabia pentru 24 de ore pentru că a condus fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. La vederea polițiștilor, el a lovit mașina Poliției și a fugit de la fața loculului, relatează Mediafax.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au reținut pentru 24 de ore un bărbat care a condus fără permis de conducere și sub influența alcoolului. La vederea polițiștilor, acesta a lovit autospeciala de serviciu și a fugit de la fața loculului. La data de 16 septembrie 2020, în timp ce supravegheau traficul rutier, polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui bărbat care se deplasa pe strada principală, din comuna Rusănești”, anunță Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Potrivit sursei citate, la vederea polițiștilor, conducătorul auto a efectuat manevra de mers înapoi și a acroșat autospeciala de poliție, după care a fugit. În urma evenimentului au fost produse doar pagube materiale.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat, de 32 de ani, din comuna Rusănești, bănuit că ar fi produs evenimentul menționat. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest și a rezultat o concentrație de 1,35 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia cu propuneri legale”, mai transmite IPJ Olt.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge .