Alexandru Dandea este noul jucător al Rapidului

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 11-10-2020 12:00

Alexandru Dandea este noul jucător al Rapidului, el semnând un contract valabil pe un an, cu drept de prelungire pe încă un sezon, anunţă clubul giuleştean, anunță news.ro.

Dandea a fost transferat de la Astra Giurgiu, acolo unde a bifat cinci jocuri în actualul sezon al primei ligi, dintre care două ca integralist, cu FCSB şi Universitatea Craiova.

Rapidist recunoscut, Dandea (32 de ani) a început fotbalul mare la Arieşul Turda, în 2008, după care a mai evoluat la CSM Rm. Vâlcea, CS Turnu Severin, Dinamo Bucureşti, Zakarpatia (Ucraina), Sportul Snagov, Hermannstadt şi Astra Giurgiu.

Citește și: SURSE - 'Șoptitorii' lui Orban, puși pe listă la alegerile parlamentare: frământări mari în PNL

"Am venit cu gânduri măreţe, să ajungem în Liga 1, unde îi stă bine Rapidului, unde merită să fie, pentru că este o echipă de tradiţie, o echipă cu milioane de români şi îmi propun să pun şi eu umărul la această promovare. N-a fost o decizie grea să las prima ligă pentru Liga 2, pentru că întotdeauna mi-am dorit să îmbrac tricoul Rapidului. Familia m-a îndemnat să vin aici, tatăl meu este foarte fericit pentru că Rapid este echipa pe care o iubeşte din copilărie şi pentru mine a fost o decizie foarte uşoară", a spus Alex Dandea, pentru fcrapid.ro.