Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - 'Șoptitorii' lui Orban, puși pe listă la alegerile parlamentare: frământări mari în PNL

strategie

Liderul PNL, Ludovic Orban, are misiunea de a alcătui listele liberalilor pentru alegerile parlamentare, iar cum procentele PNL sunt mari și pretențiile pentru locuri eligibile sunt la fel de mari.

Citește și: Capii de listă ai PNL la alegerile parlamentare: Ludovic Orban plătește tainul traseiștilor/ SURSE

Surse din PNL ne-au precizat că Ludovic Orban a făcut o mișcare care a supărat mulți lideri ai PNL din teritoriu. Conform surselor noastre, pe listele liberalilor se vor regăsi ”șoptitorii” din urechea premierului, adică oamenii care în prezent se ocupă de zona de comunicare a Guvernului/partidului.

Astfel, pe listele PNL se vor regăsi oameni apropiați lui Orban precum Andi Manciu, Ionel Dancă sau Alex Kocsis. Toți trei sunt foști jurnaliști și în prezent se ocupă de comunicare la PNL și la Guvern.

Andi Manciu este, conform surselor noastre, șeful celebrului Grup de Comunicare Strategică, în timp ce Alex Cociș este coordonatorul campaniei pe online a PNL. De asemenea, Ionel Dancă este șeful Cancelariei Primului Ministru.

Decizia lui Orban a generat un val mare de nemulțumire în teritoriu, asta pentru toți cei trei nu sunt ”asimilați” partidului și încurcă socotelile unor lideri care își făcuseră calculele, iar acum trebuie să renunțe la o serie de promisiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.