Actualii parlamentari ai PNL Neamţ, pe primele poziţii ale listelor pentru Camera Deputaţilor şi Senat

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 19-10-2020 11:21

Actualii parlamentari ai PNL Neamţ ocupă primele poziţii ale listelor de candidaţi pentru Camera Deputaţilor şi Senat, potrivit Agerpres.

La Camera Deputaţilor, primele două locuri sunt ocupate de deputaţii Mugur Cozmanciuc - preşedinte al filialei PNL Neamţ şi Laurenţiu Dan Leoreanu - vicepreşedinte PNL.

Pentru un mandat de deputat mai candidează Mara-Daniela Calista - deputat PNL de Teleorman, Bogdan Buhuşanu, Daniel Vasiliu Macovei, Adrian Alui Gheorghe, Grigoruţă Oniciuc, Ciprian Meriuţă, Adrian Jucan şi Vlad Diaconu.

La Senat, lista de candidaţi este deschisă de senatorul Eugen Ţapu-Nazare. Acesta este urmat de Constantin Teodorescu, Elena Preda, Vasile Panaite şi Neculai Ivanov.

Citește și: DOSAR Mario Iorgulescu către medic - 'Mă simt BINE și vreau să mă întorc SĂ CONDUC mașina și să merg SĂ DANSEZ cu prietena mea'

"Vom dezvolta judeţul Neamţ şi din Parlamentul României. Nu ne-am uitat promisiunile şi proiectele de dezvoltare pentru judeţul nostru în particular şi pentru zona Moldovei, în general. Îmi doresc ca cetăţenii să înţeleagă că o majoritate parlamentară de dreapta este necesară, mai ales pentru viitorul judeţului Neamţ. Doar un parlament în care PNL va deţine majoritatea va avea capacitatea de a pune în practica planurile guvernului liberal pentru dezvoltarea economiei şi agenda reformistă a preşedintelui Klaus Iohannis. Alături de colegii mei candidaţi din Neamţ ne dorim să trecem cu bine de această criză sanitară, pentru a putea pune România pe drumul dezvoltării. Mai cred că ar trebui să gândim dintr-o perspectivă nouă: să ne aducem aminte că suntem parte a unei mari familii europene, unde zidurile au fost de mult dărâmate. Pentru a trece de această criză grea trebuie să fim solidari", a declarat, într-un comunicat de presă remis AGERPRES, preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Liderul PNL Neamţ a adăugat că toţi candidaţii liberali pentru alegerile parlamentare sunt persoane bine pregătite, care îşi doresc să contribuie la viitorul judeţului Neamţ şi al ţării.

Listele de candidaţi PNL Neamţ au fost validate, duminică seara, de Biroul Permanent Naţional al partidului.