Dezvăluiri incendiare despre premierul Marii Britanii. Situația neplăcută pică în mijlocul celei mai importante negocieri din regat

Autor: Bran Irina Alexandra
Publicat: 20-10-2020 13:10

În mijlocul celei mai importante negocieri din istoria Regatului Unit, premierul Marii Britanii are parte de dezvăluiri nedorite, informează alephnews.ro

Jennifer Arcuri recunoaşte că a fost amanta lui timp de patru ani, din 2012 până în 2016, vreme în care politicianul era căsătorit cu cea de-a doua soţie.

Cunoscuta antreprenoare a confirmat abia acum, într-un interviu pentru Daily Mail. Ea a povestit cum Boris Johnson a copleșit-o cu acte din ce în ce mai pasionale, vreme îndelungată. Deși, acum nu recunoaște.

Citește și: LUPTA Biden - Trump ajuns la un nou NIVEL - ZECI de foști ofițeri de informații ACUZĂ Rusia de implicare

„A luat lucruri care s-au întâmplat de-a lungul anilor şi a făcut să pară că totul s-a întâmplat într-o singură noapte, deoarece se potrivea naraţiunii sale“, a explicat Jennifer.

Așa a făcut referire la biografia fostului amant, în care se regăsesc detalii despre aventură. Relaţia celor doi s-a terminat după ce Boris Johnson a plecat de la Primăria Londrei.