FOTO Coliziune între un autobuz şi un autoturism într-o localitate din județul Vrancea: două persoane au fost rănite

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 28-12-2020 10:55

Două persoane au fost rănite, luni dimineaţă, în urma coliziunii dintre un autobuz şi un autoturism, pe raza localităţii Mirceştii Noi, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"La ora 09,40, am fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier în localitatea Mirceştii Noi. Coliziunea a avut loc între un autoturism şi un microbuz transport persoane", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Rafila, critici dure în debutul campaniei de vaccinare: ''Festivităţile' au costat, cred, mai mult decât vaccinul'. Când se va vaccina medicul

Potrivit sursei citate, în urma accidentului rutier a rezultat rănirea a două persoane din autoturism, conducătorul auto şi un pasager, acestea fiind preluate de ambulanţă şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) "Sf. Pantelimon" Focşani.

Evenimentul rutier s-a petrecut pe o stradă laterală din localitate, traficul în zonă fiind blocat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul de circulaţie.