Scene ULUITOARE înr-un spital din Indonezia: Un asistent medical a făcut sex cu un bolnav de coronavirus

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 31-12-2020 08:29

Un asistent medical din Indonezia a fost suspendat după ce a recunoscut că și-a dat jos echipamentul de protecție pentru a face sex într-o toaletă cu un bărbat infectat cu COVID-19, anunță MEDIAFAX.

„Este adevărat că a existat o relație suspectă între un lucrător din domeniul sănătății și un pacient cu COVID-19 la Spitalul de Urgență Wisma Atlet”, a declarat, potrivit New York Post, Asep Gunawan, reprezentant al Asociației Națională de Asistență Medicală.

Acesta a afirmat că asistentul „trebuie să urmeze procesarea legală”.

Citește și: Război deschis în PNL: 'Din toții așii noului Guvern, nu am tras niciunul!'

Incidentul din Jakarta a ieșit la iveală când pacientul s-a lăudat pe Twitter, conform The Sun. Acesta a publicat o captură cu mesajele WhatsApp între cuplu, conținând inclusiv detalii intime. În imagini se vedea echipamentul de protecție al asistentului aruncat pe podea.

„Acest caz a fost transferat poliției centrale din Jakarta”, a spus locotenentul colonel Arh Herwin de la Comandamentul Militar Regional.

Între timp, pacientul continuă să fie izolat. Cei doi bărbați au primit ulterior teste de coronavirus. Pacientul s-a dovedit a fi în continuare pozitiv, în timp ce asistentul are rezultate negative, au spus oficialii.

Dacă vor fi condamnați, cei doi bărbați riscă pedepse cu închisoarea de până la 10 ani.