Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război deschis în PNL: 'Din toții așii noului Guvern, nu am tras niciunul!'

Facebook
pnl

După ce și-a acuzat propriul Guvern că a uitat de foștii miniștri de la Interne și Sănătate, Marcel Vela și Nelu Tătaru, deputatul PNL Florin Roman, a continuat marți „cruciada” în partid și a acuzat că fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, a fost îndepărtată din Guvern pentru că partidul a negociat prost atât Capitala cât și funcțiile din noul Guvern.

„A fost unul din cei mai buni miniștri ai guvernului PNL! A “moștenit” peste 19000 de dosare nesoluționate și le-a adus la ZERO, intr-un an. Sincer, nu am înțeles, de ce a fost schimbată! Ca de altfel mulți romani! Nimeni nu e ministru pe viața, dar sa schimbi lucrurile când ele merg bine, nu prea pot înțelege!”, a scris Florin Roman pe Facebook.

„Victoria nu este doar un alt prenume al Violetei Alexandru, ci și o ținta pe care ministra liberala a atins-o! A muncit enorm, a fost modesta și cum se spune, și-a văzut de treaba! Politic, Violeta poarta tinicheaua unui loc 3 pe Bucuresti, dar aici, practic a căzut victima celor care au negociat prost pentru PNL pe Capitala, așa cum au făcut și cu structura noului guvern, unde din păcate, din toți asii, noi nu am tras nici unul! Pentru munca ta și reprezentarea PNL in guvern, un sincer bravo, Victoria Violeta Alexandru!”, a mai scris Florin Roman.

În şedinţa Biroul Politic Naţional al PNL de săptămâna trecută, prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan, dar şi Florin Roman l-au acuzat pe Ludovic Orban că a cedat ministere importante doar pentru a-şi asigura preşedinţia Camerei Deputaţilor. Rareş Bogdan a reproşat cedarea Ministerului Dezvoltării, iar Roman l-a acuzat pe Orban că încearcă să-l intimideze şi l-a ameninţat că va face turul României pentru a le spune primarilor că a vândut partidul pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Citește și: Guvernul Cîțu vrea să îngheţe venituri în 2021: indemnizația de hrană, sporuri, prime, salariile profesorilor, pensii de serviciu / LISTA COMPLETĂ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.